The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK

Barntavlor

Personlig Födelsetavla är störst på nätet på barntavlor och hos oss hittar du ett stort sortiment av unika och personliga barntavlor som passar lika bra i vardagsrummet som i barnrummet. Välj mellan flera olika designs och färger och skapa unika tavlor som passar just ditt barns rum. Alla våra barntavlor är också populära att ge bort som födelsedagspresent, doppresent eller namngivningspresent.

UPPTÄCK VÅRA BARNTAVLOR
stjärntavlor barn

Stjärntavlor

Är ditt barn intresserad av stjärnor och astrologi är vår stjärntavla The Stars Above något för dig. Den vackra och unika tavlan visar nämligen stjärnornas position under dagen ditt barn föddes. Anpassa med datum, plats och personlig text. Finns med flera färger och storlekar och passar perfekt till vilket barnrum som helst.

SKAPA STJÄRNTAVLA
fototavla med eget foto

Fototavla med egna bilder

Upptäck vår personliga fototavla som förvandlar dina egna foton och minnen till konst på väggen. Ladda upp dina bästa bilder och anpassa dom med hjälp av olika filter, storlekar och designs.

SKAPA FOTOTAVLA
bokstavstavlor barn

Bokstavstavlor

Inred ditt barns barnrum med en bokstavstavla som talar om vem som bor i rummet. Våra unika och stilrena bokstavstavlor förgyller vilket rum som helst och passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Varför inte skapa en bokstavstavla till var och en av familjens medlemmar?

SKAPA BOKSTAVSTAVLA
födelsetavlor original

Födelsetavlor

Våra populära födelsetavlor kommer i flera stilar och färger och anpassas efter ditt barns verkliga födelsestorlek. Så att du för alltid kan minnas hur litet ditt barn var, första gången ni sågs.

SKAPA FÖDELSETAVLA

Personliga barntavlor med stilren design

Hos Personlig Födelsetavla hittar du barntavlor med stilren, minimalistisk design skapade för att passa i alla typer av barnrum. Behöver du inspiration till hur du inreder rummet med barntavlor? Följ oss på sociala medier @personligfodelsetavla eller #personligfodelsetavla för dagliga uppdateringar från stilrena barnrum från hela världen.

Störst inom barntavlor

Personlig Födelsetavla och idén om barntavlor där illustrationen av barnet anpassas i skala 1:1 lanserades 2013 och är originalet. Idag är vi störst i världen inom namntavlor, doptavlor, barntavlor och födelsetavlor och har tusentals nöjda kunder från hela världen. Om du har några frågor, hör av dig till oss. Välkommen till Personlig Födelsetavla!