The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK

RAMAR & POSTERHÄNGARE

Köp till en högkvalitativ ram eller posterhängare till din tavla. Välj mellan fyra utföranden – ek, mörk ek, svart eller vit. Observera att inramning ej ingår. Ramarna skickas fraktfritt.

Ramar och posterhängare

Till den perfekta tavlan behöver du en perfekt ram eller posterhängare, helst i en färg som matchar med din övriga inredning och som dessutom gör att tavlan eller postern lyfts fram. På många sätt är ramen eller posterhängaren lika viktig som tavlan då tavlan kan kännas kal utan denna. En fin ram eller posterhängare framhäver ditt hem och ramar med hög kvalité som dessa håller i många år. Ramen förhindrar även smuts och fläckar som annars kan uppkomma på din poster eller tavla.

Brett utbud av olika ramar och posterhängare

Ramarna finns i färgerna ek, mörk ek, svart eller vit samt i storlekarna 30×40, 50×70 samt 70×100 så du kan hitta ramen som passar just din tavla. Även posterhängarna finns i färgerna ek, mörk ek, svart och vit samt i storlekarna 30 cm alternativt 50 cm. Postern hängs upp med hjälp av magneter i listerna.

Vilken storlek bör jag köpa?

Du ska köpa samma storlek på din ram som du har på din tavla eller poster, om det inte är så att du vill ha en större ram än tavla. Är din poster 30×40 cm är det även den storleken du ska köpa på din ram eller posterhängare.

Fri frakt

Vi erbjuder fri frakt på alla våra ramar samt posterhängare vilket gör att du kan köpa endast en ram eller posterhängare om så behövs. Det ska även vara enkelt att köpa en till ram senare om det visar sig att du bytt färg på din inredning och vill att ramen ska matcha med denna. Har du exempelvis bytt färg på väggarna i ditt rum till vita kan det vara så att du vill bryta av denna vägg med en ram i ek, mörk ek, eller varför inte svart?

Oavsett vad du är ute efter när det gäller ramar eller posterhängarna tror vi att du kommer hitta vad du söker efter här!