The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
januari 19, 2022

BABYSHOWER PRESENT

Ska du på babyshower? Eller ska du kanske ha en egen? Kanske ska någon få sitt första barn? Självklart vill man ge bort något fint till den som ska få barn. En bra babyshower present kan vara svårt att komma på. Det ska gärna vara personligt och något som kan väcka minnen, eller känslor från den här fantastiska festen. En babyshower är inget man har varje dag. Gör det till en dag att minnas!

Babyshower present som håller länge

Tänk att ge bort en gåva som kan följa med för en lång tid framöver. Eftersom att mottagaren alltid kommer minnas den här stunden, så vill man ge bort något minnesvärt. Visst, ett barn är möjligtvis den finaste gåvan man kan få. Det är svårt att mäta sig med den gåvan minst sagt. Men man kan alltid göra ett försök, och vi ska hjälpa er på traven. Helt omöjligt är det faktiskt inte att hitta en bra baby shower present. Här kommer några av våra favoriter!

Babyshower present

Bilder av: @adriannanicole____ och @lucille.annaa

Posters som väcker minnen

Vi brinner för gåvor som ger oss känslor eller som kan påminna oss om de fina stunderna i livet. Här på Personlig Födelsetavla är det enkelt att skapa egna personliga posters till exempel. Om det kommande barnet redan nu har ett namn så är en Name Poster helt perfekt! De är stilrena och är valbara i olika färger. Fler val går att göra i form av bland annat typsnitt och storlekar. Välj dina favoriter, eller det du vet att mottagaren av tavlan skulle älska. En enkel – men älskvärd – babyshower present!

 

Babyshower present – för henne och honom

En ultimat baby shower present uppskattas av så många som möjligt. Visst vore det lite trist om bara bäraren av barnet får ta del av gåvan. Vårt sortiment bjuder på massor av produkter som kan uppskattas av en partner eller hela familjen också! Ett bra exempel är The Photo Poster. Du har säkert en fin bild på mamman eller föräldrarna till barnet som förtjänar att synas. Ladda upp den i vårt skapa-verktyg och välj själv hur du vill ha den utformad. Varför inte avsluta med en av våra ramar och du har ett personligt konstverk att ge bort. Vi lovar att det kommer vara populärt på babyshowern framför allt.

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD