The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK

Inspiration till barnrum

Att inreda ett barnrum är bland det roligaste som finns som förälder. Här har vi samlat inspiration från olika typer av inredning av barnrum. Inspireras av allt ifrån färgglada, lekfulla barnrum till mysiga barnrum med dova färger. Oavsett stil så kommer du hitta en tavla hos oss som passar ditt barns rum. Skapa din egen tavla och välj bland flera olika designs och färger.

SKAPA TAVLA NU
barnrum inspiration
inred barnrum
tavlor barnrum

Få inspiration till barnrum

Med inspiration från skandinavisk design är våra posters formgivna för att passa perfekt i det moderna och lekfulla barnrummet. Letar du inspiration till ditt barnrum? Följ oss på sociala medier @personligfodelsetavla eller #personligfodelsetavla för dagliga inlägg och inspiration från trendiga barnrum från hela världen. Signa upp dig för vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nyheterna och erbjudanden.

Inred med personliga posters

Våra stilrena barntavlor är perfekta för det mysiga barnrummet och passar barn i alla åldrar. Välj din egen design och välj bland flera trendiga varianter och färger, som passar just ditt barns rum. Tala om vem som bor i rummet genom att sätta upp en födelsetavla eller bokstavstavla med ditt barns födelseinformation och namn på.

Perfekt present till nyblivna föräldrar

Våra unika och personliga posters är populära presenter till nyblivna föräldrar och passar perfekt som doppresent, namngivningspresent, mors dag-present, fars dag-present, födelsedagspresent eller julklapp. Vi erbjuder även presentkort, en populär present att ge bort på t.ex. baby showers.

Störst inom barntavlor

Personlig Födelsetavla lanserade idén med födelsetavlor i skala 1:1 i Stockholm 2013 och är originalet. Idag är vi störst i världen inom namntavlor, doptavlor, barntavlor och födelsetavlor och har tusentals nöjda kunder från hela världen. Om du har några frågor, hör av dig till oss. Välkommen till Personlig Födelsetavla!