The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
doptavla stort utbud

Doptavla med namn
och födelseuppgifter

Föreviga din bebis födelsestorlek med en personlig doptavla som trycks i barnets verkliga storlek (skala 1:1). Ett vackert och tidlöst konstverk för att minnas den största dagen i ditt liv.

SKAPA DIN EGEN DOPTAVLA

fri frakt & snabb leverans

Personlig doptavla i skala 1:1

Designa ditt barns egna doptavla och välj bland flera olika illustrationer och färger. På tavlan trycker vi även ditt barns födelseuppgifter som namn, vikt, längd, födelsedatum, födelsetid samt födelseplats. Vi erbjuder även doptavlor för tvillingar och syskon.

birth posters

Doptavla – den perfekta presenten på dop

En doptavla är en väldigt uppskattad och personlig present att ge bort på dop och namngivningar. Hos oss på Personlig Födelsetavla finner du doptavlor av flera varianter. Populärast är vår storsäljare Personlig Födelsetavla, en doptavla där illustrationen anpassas efter barnets verkliga födelsestorlek. I nedre kanten av tavlan trycks barnets födelseinformation – längd, vikt och födelsedatum.

SKAPA DIN EGEN DOPTAVLA

Doptavlor i våra kunders hem

Få idéer och inspireras av hur våra fina doptavlor placerats i våra kunders hem.

Ge bort den mest personliga presenten

När ett barn föds är det den största och mest oförglömliga stunden i föräldrars liv. Våra vackra doptavlor förevigar ögonblicket barnet kom till jorden och skapar ett tidlöst minne att ha på väggen för alltid. Våra doptavlor är med andra ord den mest unika och personliga presenten du kan ge bort och passar extra bra att ge bort på dop och namngivningar.

Kvalitét som håller livet ut

Vi trycker våra posters på högkvalitativt, syrafritt matt papper med en vikt på 200 g/m2, vilket ger en vacker finish som håller livet ut. För att minimera vårt miljöavtryck använder vi endast FSC-certifierat papper och tillämpar klimatneutrala tryckprocesser. Samtliga födelsetavlor och doptavlor produceras i Sverige.

Tidlös design skapad av Evelina Westman

Alla våra födelsetavlor och doptavlor är designade och skapade av Personlig Födelsetavlas medgrundare och konstnär Evelina Westman. Välj bland flera olika konstverk som är skapade för att du ska kunna hitta en design som passar just ditt hem.

Över 100 000 nöjda kunder sedan 2013

I över 10 år har vi på Personlig Födelsetavla skapat och levererat födelsetavlor och doptavlor av högsta kvalitet. Ta del av våra kundomdömen för att höra vad våra kunder tycker om oss.