The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
personlig tavla barn

Personlig barntavla

Fånga din bebis födelsestorlek genom en unik barntavla som skapas i barnets faktiska storlek (i skala 1:1). Detta vackra och tidlösa konstverk kommer att hjälpa dig att minnas den mest betydelsefulla dagen i ditt liv.

SKAPA DIN EGEN BARNTAVLA

fri frakt & snabb leverans

Trustpilot Rating - The Birth Poster

Barntavlor i skala 1:1

Våra personliga barntavlor i skala 1:1 är en tidlös påminnelse om ditt barns första dag i livet. I vårt designverktyg kan du designa din egen barntavla och skapa ett unikt konstverk som passar i hemmets alla rum.

personlig barntavla

Personliga barntavlor – den perfekta presenten till föräldrar

En barntavla är perfekt present att ge bort på dop och namngivningar. Hos oss på Personlig Födelsetavla finner du barntavlor av flera varianter. Populärast är vår storsäljare Personlig Födelsetavla, en tavla där illustrationen anpassas efter barnets verkliga födelsestorlek. I botten av tavlan trycks barnets födelseinformation – längd, vikt och födelsedatum.

SKAPA EN BARNTAVLA NU

Ge bort en unik och personlig present

När ett barn föds blir det enastående och minnesvärd tid för föräldrarna. Våra vackra och personliga barntavlor bevarar den speciella stunden då barnet kom till världen och skapar ett tidlöst minne att hänga på väggen för alltid. Våra barntavlor är den mest unika och personliga presenten du kan ge, och de är perfekta att ge vid dop och namngivningsceremonier.

Tidlös design som passar i alla rum

Våra födelsetavlor och barntavlor är noggrant designade och skapade av vår medgrundare och konstnär Evelina Westman på Personlig Födelsetavla. Vi erbjuder ett brett utbud av konstverk för att du ska kunna hitta en design som passar perfekt i ditt hem.