The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
stjärnhimmel tavla

Stjärnorna över ditt
största ögonblick

Skapa ett personligt och unikt konstverk som visar hur stjärnorna stod under ditt mest minnesvärda ögonblick.


Inspireras av stjärntavlor i våra kunders hem

Föreviga dina minnen med en stjärntavla

Det finns ögonblick man aldrig vill glömma. Det kan vara allt ifrån den första kyssen med sin partner, sitt barns födelse, bröllopsdag eller ett kärt minne från en dag och plats. Många gånger vill man ha något fysiskt som symboliserar denna dag, något som tar en tillbaka till denna dag och plats. Då är en stjärntavla den ultimata minnesbilden.

Vad är en stjärntavla?

En stjärntavla visar hur stjärnorna stod just på den utvalda dagen och platsen du befann dig på som du vill ha kvar som minne. Kanske har du och din partner tältat under bar himmel på er första dejt. Tänk då vad romantiskt att bevara detta ögonblick och få en tavla som visar stjärnornas unika uppställning under denna natt och plats.

Utbud av färger och stilar

Tavlorna finns i en mängd olika stilar och färger och du kan även välja din egna titel på tavlan. Du kan även välja exakt tidpunkt vilket gör tavlan ännu mer personlig och ett minne över just det ögonblicket. Tavlorna finns även i en rad olika färger samt kan du välja till en dekorativ ram som passar till. Det finns ramar i färgerna ek, vit och svart samt även posterhängare. Du kan även välja mellan storlekarna 30×40 cm, 50×70 cm samt 70×100 cm, allt för att tavlan ska passa just din stil.

Den perfekta presenten

En stjärntavla är den perfekta presenten till din sambo, partner, barn eller en kär vän. Presenten blir väldigt personlig då den symboliserar ett ögonblick ni delade tillsammans och leder till många härliga samtal om dagen. En stjärntavla är även en väldigt fin inredningsdetalj och kommer piffa till många hem med en vacker bild över stjärnhimlen. I och med att det är möjligt att välja stil och form kan du utforma den precis så som du vill.