The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

När våra små bebisar blir lite äldre och större börjar man tänka på att möblera om och att inreda barnrummet på nytt. Ett sovrum för flickor ska vara en trygg och varm plats där man kan vara sig själv, och själv, under tiden man växer upp. Det finns inga rätt, fel eller stereotypiska vägar att gå men vi försökte göra vårt bästa med en lista över inredning till flickrum!

 

flickrum

Bilder av: @our_canadian_cabin och @mamaandrowan

Inredning till flickrum – val av färg

Låt oss snacka färg! Först kan det vara bra att bestämma vilken stämning man vill skapa i rummet. Ljust och fräscht, mysigt och avslappnande eller mer livligt? För sovrum kan mjuka naturliga färger vara ett bra val för att underlätta inredningsprocessen. Diskreta färgval möjliggör för leksaker och accessoarer att sticka ut istället. Eller så kan man gå all in och satsa på en färgglad look. Om du är på jakt efter tips på inredning till flickrum så har du hamnat rätt. Terrakotta och orangea färger har blivit allt mer populära och bidrar till en varm och mysig stämning. De naturliga färgvalen ger oss en känsla av trygghet.

 

Tänk på framtiden

Fråga din lilla flicka hur hon själv vill ha sitt sovrum. Ni kanske kommer på massa roliga idéer ihop som ni kan bygga vidare på. Det bästa sättet att få inspo till inredning till flickrum är att prata med hon som faktiskt ska bo där. Att tänka långsiktigt är också ett bra tips. Hur länge kommer egentligen den där superspecifika tapeten vara aktuell? Självklart vill man skapa ett rum som speglar ens dotters personlighet men man vill inte göra om rummet allt för ofta. Det är en balansgång!

flickrum

Bilder av: @_theviveros och @keziasmiles

Organisera i sovrummet

Nyckeln till ett bra organiserat sovrum stavas förvaring. Att till exempel använda loftsängar eller våningssängar är guld värt när man vill frigöra golvyta. Investera i förvaring som är anpassad till barn så att din flicka lätt kommer åt sina leksaker och kläder. Det är också en möjlighet att lära sig den underbara konsten av att städa efter sig! Vår förvaringsfavorit bland inredning till flickrum är dold förvaring under sängen. Det är en yta som utnyttjas för sällan och är perfekt för att gömma undan grejer.

 

Läs The Birth Post för mer inspiration!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD

februari 8, 2022

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL HONOM