The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

Då och då dyker de upp. Snilleblixtarna. Ofta kommer de från ingenstans. Vi hade ett sådant ögonblick häromdagen. Våra födelsetavlor är uppskattade och älskade över hela världen och vi älskar dem också! Men vi kände att vi kunde förnya dem lite, lite grann. Därför valde vi att lägga ner Personlig Födelsetavla på sidan. Säg hej till Personlig Födelsetavla Horizontal!

 

personlig födelsetavla

Bild av: @nicoleddemers

 

Vad är Personlig Födelsetavla Horizontal?

För att göra en lång historia kort. Vi ville utöka valmöjligheterna och addera något nytt till vårt skapa-verktyg. Nu kan du helt enkelt välja själv om du vill att din illustration ska stå upprätt eller ligga horisontellt. Det är fortfarande samma födelsetavlor, bara lite annorlunda. Personlig Födelsetavla Horizontal gör det möjligt att variera sin tavelstil i hemmet.

 

personlig födelsetavla

Bild av: @thebrucestories

 

Flera valmöjligheter

Självklart går den här varianten av Personlig Födelsetavla att göra lika personlig och egen precis som med våra tidigare tavlor. Det är egentligen inte svårare än så. Konstverket är en illustration i skala 1:1 av ditt barns storlek vid födseln för att påminna om hur litet ditt barn en gång var. Du skriver enkelt i alla detaljer om ditt barn som behövs och sedan sköter vi resten. Välj mellan färger och stilar i mängder!

 

Färger för Personlig Födelsetavla Horizontal

Vilken färg man ska ha på sin tavla är en av de svåraste frågorna som finns och nästan omöjlig för oss att svara på. Flera saker spelar roll när man väljer färg. Vad gillar du själv för färger och vad har du för inredningsstil i övrigt där hemma? Du kanske redan har en Personlig Födelsetavla sedan innan och vill matcha med den? Vi tycker att Personlig Födelsetavla Horizontal ska spegla din egen smak, välj din favoritfärg eller välj en färg som hade passat bra in i hemmet.

 

födelsetavla

Bild av: @lacesandlumber

 

Olika designstilar

Vårt nyaste tillskott bland personliga posters kommer i tre olika varianter. Sketch, Aquarelle och Continuous Line. Precis som när man ska välja färg på sitt konstverk kan det även vara lite svårt att välja vilken stil man ska gå för. Varje stil har sitt eget uttryck. Sketch är lite mer livlig, Aquarelle är något mjukare och Continuous Line är en avskalad illustration. Välj den som hade harmoniserat bäst med ditt hem i övrig eller en stil som fångar allas blickar och uppmärksamhet!
Upptäck Personlig Födelsetavla Horizontal här.

Läs The Birth Post för mer inspiration!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD

februari 8, 2022

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL HONOM