The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

Vi är så otroligt glada över att välkomna ännu en nyhet bland våra produkter. Personlig Födelsetavla startade med idén om en poster som illustrerar ditt barns storlek vid födseln. Den här gången ville vi tillföra något nytt till postervärlden. Nämligen inspirerande posters i läder. Resultatet blev The Leather Poster!

Poster i skinn

Berätta mer!

Varför en poster i läder tänker ni? Och är den verkligen gjord av riktigt läder? Såklart inte. Precis som en annan nyhet – The Milestone Mat – är den här produkten gjord av högkvalitativt veganskt läder. Kortfattat så är det ett mikrofiberläder, vilket är en sorts syntetiskt läder. The Leather Poster tillgänglig i fem olika varianter tryckta med upplyftande texter som ger barnrummet en elegant touch!

läderposter

YOU’RE MAGIC!

Vi är så glada och nöjda över utseendet och känslan av vår nya poster. Framför allt har det veganska lädret en otroligt mjuk och lyxig känsla. Postern har en inbyggd hängare, alltså är den jättelätt att hänga upp på väggen. Det är kul att vara annorlunda och The Leather Poster är annorlunda mot de flesta av alla posters där ute!

leather poster

The Babe Cave – en kul The Leather Poster

Att välja mellan fem olika alternativ kan kännas överväldigande och vi förstår att det kan vara svårt att välja en favorit. Det är lika svårt för oss eftersom att de alla är så fina! The Leather Poster kommer i fem utföranden med olika texter. Välj mellan YOU’RE MAGIC!, NO SLEEP CLUB, THE BABE CAVE, YOU ARE MY SUNSHINE eller Dream big, little one. Postern kommer i två olika färger men för tillfället är det bara NO SLEEP CLUB som går att få i färgen brun.

läderposter

Veganskt läder – inte bara i The Leather Poster

Även nyheten The Milestone Mat är tillverkad i samma sorts veganska läder. The Milestone Mat är en matta som låter en följa sitt barns uppväxt och dokumentera dess största milstolpar på ett kul och kreativt sätt. Den ultimata babyshower presenten! Våra produkter i veganskt läder känns så lyxiga eftersom de håller så hög kvalitet. Och vem vet, kanske kommer det fler produkter i Veganskt läder framöver på Personlig Födelsetavla?

Upptäck din favorit här!

Till sist, läs The Birth Post för mer inspiration!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD

februari 8, 2022

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL HONOM