The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

Att inreda ett barnrum är bland det roligaste som finns tycker vi på Personlig Födelsetavla. Det är ett tillfälle att få låta sina fantasier och sin lekfullhet gå lite längre än när man inreder resten av hemmet. Ett barnrum ska vara lekfullt och inspirerande. Det finns massor av roliga inredningsdetaljer när det gäller barnrum. Det här inlägget kommer guida dig i att välja rätt matta till barnrum!

matta för barnrum

Bild av: @___yr.2_

 

Färgglad matta till barnrum

Låt färg fylla rummet! Det är lätt att hålla tillbaka med färgvalen i hemmet. Låt istället kreativiteten flöda över i barnrummet. Att välja färgglada accessoarer är ett enkelt sätt att få in kulörta klickar här och där. Välj en rosa matta till exempel. Kolla hur fint det kan vara när en matta till barnrum är i en glad färg!

matta för barnrum

Bilder av: @bij.anne.thuis och @life.with.the.holmes

 

Fantasifulla former

En matta i form av en björn säger du. Ja varför inte! Det finns inga gränser för fantasin i barnrummet. Alla barn har ett favoritdjur. En matta till barnrum kan absolut vara i form av barnets favoritdjur. Urvalet bland mattor är oändlig idag. Det går att hitta en matta för alla.

matta för barnrum

Bilder av: @haleymartinoxo och @our.home.trio

 

Stilren matta till barnrum

Man behöver såklart inte gå all in med färger och former. Ibland är det enkla bäst. Då passar en ljus matta alltid bäst. Det är ett säkert kort som passar till det mesta oavsett om man vill kompensera för färgglada väggar eller om man vill låta mattan gå ton i ton med resten av inredningen. En matta till barnrum får gärna vara mjuk och krypvänlig. Välj gärna en matta med längre lugg!

Milestone Mat barn

 

The Milestone Mat

En av våra senaste nyheter och mest populära produkter är The Milestone Mat. Det är en matta i veganskt läder och samtidigt ett kul sätt att dokumentera sitt barns uppväxt på. Mattan används som bakgrund när man tar bilder på sin lille allt eftersom de växer upp. Ett utmärkt sätt att dela sitt barns resa på och en perfekt doppresent! Upptäck The Milestone Mat här!

Läs The Birth Post för mer inspiration.

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD

februari 8, 2022

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT TILL HONOM