The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
januari 18, 2022

BARNPOSTER

Idag tänkte vi ge oss era bästa tips på hur man kan liva upp barnrummet med en barnposter. Det är ett kul sätt att inspirera och göra rummet extra roligt för hela familjen. Våra posters är enkla att få personliga och du kan skapa dem efter dina egna önskemål. Rama in din barnposter med en av våra ramar och du har ett unikt konstverk för lång tid framöver!

Att välja barnposter

Med så många olika posters att välja mellan kan det nästan bli för mycket att tänka på. Alla är så fina och man skulle vilja ha en av varje. Man kan välja att ha en poster som betyder något speciellt, eller något som bara ska se fint ut i rummet. Här finns inga rätt eller fel! Det kan vara ett foto från den första resan tillsammans eller ett minne från själva födelsedagen. Det går att fira allt, och på Personlig Födelsetavla älskar vi att minnas de små ögonblicken också!

Bilder av: @mrsjamigarcia och @cute_rebel

En – eller flera?

Det är väldigt elegant att låta en ensam barnposter få all uppmärksamhet. Minst lika snyggt är det att kombinera olika tavlor med varandra i form av en tavelvägg. Våra posters görs för att fira alla möjliga ögonblick. Låt The Star Poster illustrera ett magiskt minne tillsammans bredvid en Name Poster och en Photo Poster till exempel. Möjligheterna är oändliga. Varför inte välja olika storlekar och färger på ramarna för att göra rummet ännu mer levande?

Barnposter – inte bara för de små

En barnposter behöver nödvändigtvis inte sitta i barnrummet såklart. En Personlig Födelsetavla kan man med fördel hänga där den kan ses av alla. Framför allt för att den är så personlig och unik. Tänk att kunna beundra konstverket och alltid minnas den där speciella dagen, varje dag.

En poster som illustrerar hur litet barnet var vid födseln i skala 1:1 är otroligt kul för alla att ta del av!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD