BLACK WEEK REA – 20% PÅ ALLA ORDRAR!

Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
september 23, 2021

BARNRUM – SKANDINAVISKT VS BOHEMISKT

Att inreda ett barnrum är kul, men svårt och det är inte alltid som ens egna personliga stil går ihop med barnets förväntningar. Genom att blanda in det lekfulla i din stil och samtidigt låta fantasin flöda så kommer du kunna skapa en perfekt kombination av båda världar. Vi kommer guida dig genom två olika inredningsstilar för ditt barnrum – Skandinaviskt vs Bohemiskt.

 

inreda barnrum

@myhomestockholm @amandaoman @mustapuutalo

 

Skandinavisk inredning

Den skandinaviska inredningsstilen är som många vet väldigt avskalad och funktionell vilket inte alltid klickar bra när man tänker på ett typiskt barnrum. Men det går att inreda barnrum i skandinavisk clean stil genom att välja bra förvaring och skapa öppna ytor som bjuder in till lek och kreativitet. Intrycket ska vara ljust och luftigt med dekorationer och leksaker som matchar den övrig färgskalan i barnrummet. Raka linjer och stilrena detaljer är två andra kännetecken som hör till den skandinaviska stilen.

Till ditt skandinaviska barnrum passar både vår födelsetavla samt bokstavstavla in med bakgrundsfärgerna beige och grå. Du kan skapa din egna tavla här

 

inreda barnrum

@izavanessa @raisingthreekind_ @alysha.gabrielle

 

Bohemisk inredning

Till skillnad från den skandinaviska inredningsstilen så är den bohemiska stilen mer färgglad och botanisk. Inred därför ditt barnrum med färger som beige, terrakotta, grönt och grått samt addera gröna växter runt om i rummet för att skapa den botaniska känslan. Material som oftast används i den bohemiska inredningsstilen är rotting, bambu och obehandlat trä, vilket är perfekt då det går att hitta riktiga fynd på loppisar idag så som korgstolar, lampor etc. Det finns även ett stort utbud av träleksaker att välja bland på marknaden som också är hållbara i generationer framöver.

Du kan även addera en personlig födelsetavla tillsammans med vår posterhängare i ek. Vi rekommenderar personligen bakgrundsfärgerna mörkbeige och terrakotta till den bohemiska inredningsstilen. Skapa din här

november 26, 2021

KLÄ JULGRANEN – TIPS OCH TRICKS

november 11, 2021

DELAT BARNRUM – INREDNINGSTIPS

november 11, 2021

TERRAKOTTA BARNRUM

november 10, 2021

NAMNTAVLA – UPPTÄCK VÅRT SENASTE TILLSKOTT

november 1, 2021

FARS DAG-PRESENT

oktober 27, 2021

HUR DU SKAPAR EN PERFEKT TAVELVÄGG

oktober 13, 2021

BARNTAVLOR SOM PASSAR I ALLA RUM

oktober 13, 2021

ROSA BARNRUM I FEM STEG

oktober 12, 2021

TAVELRAM – HUR DU INREDER MED VÅRA RAMAR

september 19, 2021

FOTOTAVLA MED EGEN TEXT, BILD OCH FILTER – DESIGNA DIN EGEN