The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
september 23, 2021

BARNRUM – SKANDINAVISKT VS BOHEMISKT

Att inreda ett barnrum är kul, men svårt och det är inte alltid som ens egna personliga stil går ihop med barnets förväntningar. Genom att blanda in det lekfulla i din stil och samtidigt låta fantasin flöda så kommer du kunna skapa en perfekt kombination av båda världar. Vi kommer guida dig genom två olika inredningsstilar för ditt barnrum – Skandinaviskt vs Bohemiskt.

 

inreda barnrum

@myhomestockholm @amandaoman @mustapuutalo

 

Skandinavisk inredning

Den skandinaviska inredningsstilen är som många vet väldigt avskalad och funktionell vilket inte alltid klickar bra när man tänker på ett typiskt barnrum. Men det går att inreda barnrum i skandinavisk clean stil genom att välja bra förvaring och skapa öppna ytor som bjuder in till lek och kreativitet. Intrycket ska vara ljust och luftigt med dekorationer och leksaker som matchar den övrig färgskalan i barnrummet. Raka linjer och stilrena detaljer är två andra kännetecken som hör till den skandinaviska stilen.

Till ditt skandinaviska barnrum passar både vår födelsetavla samt bokstavstavla in med bakgrundsfärgerna beige och grå. Du kan skapa din egna tavla här

 

inreda barnrum

@izavanessa @raisingthreekind_ @alysha.gabrielle

 

Bohemisk inredning

Till skillnad från den skandinaviska inredningsstilen så är den bohemiska stilen mer färgglad och botanisk. Inred därför ditt barnrum med färger som beige, terrakotta, grönt och grått samt addera gröna växter runt om i rummet för att skapa den botaniska känslan. Material som oftast används i den bohemiska inredningsstilen är rotting, bambu och obehandlat trä, vilket är perfekt då det går att hitta riktiga fynd på loppisar idag så som korgstolar, lampor etc. Det finns även ett stort utbud av träleksaker att välja bland på marknaden som också är hållbara i generationer framöver.

Du kan även addera en personlig födelsetavla tillsammans med vår posterhängare i ek. Vi rekommenderar personligen bakgrundsfärgerna mörkbeige och terrakotta till den bohemiska inredningsstilen. Skapa din här

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD