BLACK WEEK REA – 20% PÅ ALLA ORDRAR!

Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
oktober 13, 2021

BARNTAVLOR SOM PASSAR I ALLA RUM

Våra barn är de finaste vi har, så varför skulle vi inte vilja ha de på väggen i hemmets alla rum? Våra barntavlor fungerar lika bra i ett barnrum, som i alla husets övriga rum. Här kommer lite inspiration för hur du kan inreda med våra tavlor för att de ska passa överallt. 

 

barntavlor vardagsrum

Bilder: @justadrimess och @katrineutseth

 

Barntavlor i sovrummet

Vår födelstavla är verkligen en bild man vill vakna upp till varje morgon. Tänk att få påminnas om hur liten din älskling var första gången ni möttes, varje dag. I sovrummet är det bra med dova och jordnära färger, för optimal sömn, därför passar våra ljusa bakgrundsfärger utmärkt. Även vår fototavla passar fint i ett sovrum. Använd något av våra 10 filter för att matcha den mot färgen på väggen och din inredning.

 

kök tavlor

Bilder: @decorloveme och @mariejoost

 

Barntavlor i köket

I många familjer är köket en samlingspunkt. Här sitter vi ned och äter, pratar och umgås tillsammans. Med våra tavlor i köket så blir det lätt att samtala med barnet om hur liten hen var vid födseln, så det är inte bara en fin inredningsdetalj och ett otroligt minne, utan även en bra samtalsstartare. Välj någon av våra 12 bakgrundsfärger för att passa ditt hem och din inredningsstil och rama sedan in ditt konstverk som passar in i din fotovägg.

 

vardagsrum tavlor

Bilder: @bij.veer och @laut.lisa

 

Barntavlor i vardagsrummet

Hit tar vi våra gäster och därför passar detta rum utmärkt att hänga dina barntavlor. Alla kan samlas runt tavlorna för att titta på och jämföra barnen och hur mycket de växt sedan födseln.

 

barntavlor barnrum

Bilder: @katiu och @_amina_bas

 

Barntavlor i barnrummet

I alla barnrum har barntavlor en självklar plats. Använd en bokstavstavla för att berätta vem som bor här eller en stjärntavla över barnets senaste födelsedag, det blir ett fint minne för ditt barn att titta på varje dag. Häng upp en födelsetavla bredvid sängen som sedan får flytta med när ditt barn är stort och flyttar hemifrån. På så sätt blir barntavlor ett minne som lever förevigt.

 

november 26, 2021

KLÄ JULGRANEN – TIPS OCH TRICKS

november 11, 2021

DELAT BARNRUM – INREDNINGSTIPS

november 11, 2021

TERRAKOTTA BARNRUM

november 10, 2021

NAMNTAVLA – UPPTÄCK VÅRT SENASTE TILLSKOTT

november 1, 2021

FARS DAG-PRESENT

oktober 27, 2021

HUR DU SKAPAR EN PERFEKT TAVELVÄGG

oktober 13, 2021

ROSA BARNRUM I FEM STEG

oktober 12, 2021

TAVELRAM – HUR DU INREDER MED VÅRA RAMAR

september 23, 2021

BARNRUM – SKANDINAVISKT VS BOHEMISKT

september 19, 2021

FOTOTAVLA MED EGEN TEXT, BILD OCH FILTER – DESIGNA DIN EGEN