The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
oktober 13, 2021

BARNTAVLOR SOM PASSAR I ALLA RUM

Våra barn är de finaste vi har, så varför skulle vi inte vilja ha de på väggen i hemmets alla rum? Våra barntavlor fungerar lika bra i ett barnrum, som i alla husets övriga rum. Här kommer lite inspiration för hur du kan inreda med våra tavlor för att de ska passa överallt. 

 

barntavlor vardagsrum

Bilder: @justadrimess och @katrineutseth

 

Barntavlor i sovrummet

Vår födelstavla är verkligen en bild man vill vakna upp till varje morgon. Tänk att få påminnas om hur liten din älskling var första gången ni möttes, varje dag. I sovrummet är det bra med dova och jordnära färger, för optimal sömn, därför passar våra ljusa bakgrundsfärger utmärkt. Även vår fototavla passar fint i ett sovrum. Använd något av våra 10 filter för att matcha den mot färgen på väggen och din inredning.

 

kök tavlor

Bilder: @decorloveme och @mariejoost

 

Barntavlor i köket

I många familjer är köket en samlingspunkt. Här sitter vi ned och äter, pratar och umgås tillsammans. Med våra tavlor i köket så blir det lätt att samtala med barnet om hur liten hen var vid födseln, så det är inte bara en fin inredningsdetalj och ett otroligt minne, utan även en bra samtalsstartare. Välj någon av våra 12 bakgrundsfärger för att passa ditt hem och din inredningsstil och rama sedan in ditt konstverk som passar in i din fotovägg.

 

vardagsrum tavlor

Bilder: @bij.veer och @laut.lisa

 

Barntavlor i vardagsrummet

Hit tar vi våra gäster och därför passar detta rum utmärkt att hänga dina barntavlor. Alla kan samlas runt tavlorna för att titta på och jämföra barnen och hur mycket de växt sedan födseln.

 

barntavlor barnrum

Bilder: @katiu och @_amina_bas

 

Barntavlor i barnrummet

I alla barnrum har barntavlor en självklar plats. Använd en bokstavstavla för att berätta vem som bor här eller en stjärntavla över barnets senaste födelsedag, det blir ett fint minne för ditt barn att titta på varje dag. Häng upp en födelsetavla bredvid sängen som sedan får flytta med när ditt barn är stort och flyttar hemifrån. På så sätt blir barntavlor ett minne som lever förevigt.

 

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD