The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
november 11, 2021

DELAT BARNRUM – INREDNINGSTIPS

Att ha ett delat barnrum har många fördelar, barnen får sällskap av varandra och det leder till trygghet.  Men det kan också vara lite av en utmaning att inreda ett delat barnrum. Det krävs plats för dubbla sängar och leksaker. Man behöver också hittar en bra balans mellan olika stilar på en liten yta. Här kommer några tips för att inreda ett delat barnrum på ett smart och snyggt sätt. 

 

inredningstips delat barnrum Bilder av: @thefarmhousedream och @miss.riah_

 

I ett delat barnrum är förvaring det absolut viktigaste. Här gäller det att vara kreativ för att behålla lekfullheten i rummet. Göm förvaringen så mycket det går, eller varför inte bygga om en garderob, bokhylla eller byrå till något annat. Involvera barnen och låt de få bestämma så mycket som möjligt. Ibland har de idéer som vi vuxna tyvärr inte är fantasifulla nog att tänka på.

Fyll rummet med tavlor och bilder. En födelsetavla av varje barn att sätta över sängarna tillsammans med en bokstavstavla med barnens namn blir personligt och fint. Låt barnen vara med och bestämma sin favoritfärg för extra lekfullhet.

inredningstips delat barnrum

Bilder av: @thedutchhaven och @victorialindgren

Sist men inte minst, smarta sänglösningar. Här är en våningssäng optimalt för att spara på ytan och istället nyttja höjden. Låt kreativitet flöda och förvandla sängen efter barnens stil. Gör den till en buss så den även fungerar som lekplats, eller sätt upp ljusslingor och använd fina tyger för att göra det supermysigt att bygga kojor i. Om barnen inte trivs i våningssäng är det en bra idé att bygga in förvaring under sängarna. På så sätt sparar man in på platsen man annars hade behövt för en byrå eller bokhylla.

Vill du ha mer inspiration? Då finns vårt Pinterest-konto där du hittar massa att inspireras av, eller varför inte följa oss på Instagram. 

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD