The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
december 30, 2021

FÖDELSETAVLOR – TAVLOR TILL BARNRUMMET

Födelsetavlor är en perfekt present till ett barn som nyss kommit till världen. Våra tavlor går att få i många olika utföranden och designer. Välj själv stil och modell för att få just din doptavla personlig.

 

födelsetavlor

Bilder av: @kirs1982 och @_anousquatre

 

Vad är födelsetavlor?

En födelsetavla är en tavla eller poster man kan ge bort i dopgåva. Det kan vara till exempel en Personlig Födelsetavla eller en Stjärntavla. Konstverket visar en illustration av barnet i skala 1:1 av barnets storlek vid födseln.

 

Hur gör jag en personlig födelsetavla?

För att göra en doptavla unik och personlig behövs det något som sticker ut. Alla barn är unika och det är lätt att fylla i de uppgifter som behövs. Det kan vara bland annat barnets längd, namn eller när det föddes. Att sedan välja olika färger och designer på sin doptavla är lätt.

 

Vilken tavla ska jag välja?

Vi har många olika födelsetavlor och det kan nästan var svårt att välja. Försök att tänka på vad som hade passat in i barnets rum eller utgå helt från ditt personliga tycke och smak. För att göra din tavla extra unik går det även att lägga till en ram i flera valbara färger och utföranden.

En poster i form av födelsetavlor är en fin gåva att ge bort. Det är något som kommer följa med barnet länge och adderar även en personlig prägel till hemmet. Att förvandla minnen till konstverk är något vi på Personlig Födelsetavla brinner för.

Välj bland flera födelsetavlor i vårt skapa-verktyg och ge bort något unikt. Gåvan kommer att ge glädje till alla. Stora som små. Som förälder har man redan fått den finaste gåvan livet kan ge. Vad passar då bättre än att ge något som påminner om den stunden?

Passa på. In och välj bland våra personliga födelsetavlor. Skapa dem efter dina egna önskemål! Förvandla era minnen till konstverk.

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD