The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
januari 17, 2022

FOTOGRAFISKA POSTERS

Hur många bilder har man inte i sin telefon eller på datorn som man skulle vilja dela med alla? Eller bara hänga upp på väggen och lyfta hemmet med dem? Låta det där magiska ögonblicket få en speciell plats så alla kan ta del av det. Det bästa sättet att göra detta är genom fotografiska posters. Dina favoritbilder i ett stort format!

Vad är fotografiska posters?

Det är exakt vad det låter som! Ett foto i posterformat. Det blir ett sätt att skapa unik design och personlighet till hemmet. Alla har vi våra ögonblick som betyder mycket för oss. Varför inte dela dem med alla? Fotografiska posters är det lättaste sättet att göra konst av minnen på!

Hur gör man fotografiska posters?

Bra fråga, det är faktiskt hur lätt som helst att skapa egna tavlor på Personlig Födelsetavla. Man laddar bara upp sin valda bild i vårt skapa-verktyg. Sedan kan du anpassa tavlan helt efter dina egna önskemål! Våra fotografiska posters kan du få i olika designs, storlekar och med olika filter. På nedre delen av tavlan kan du även lägga till en personlig text. Tavlorna trycks på ett högkvalitativt matt papper, designat för att hålla en hel livstid.

Fotografiska posters

Bilder av: @thenaturalplayspace och @wildaboutfink

 

Varför en fototavla?

På Personlig födelsetavla brinner vi för personlig och unik konst. Vad passar då bättre än att låta sina mest älskade foton och minnen bli konst i form av fotografiska posters? Vi rekommenderar absolut att fullända sin bild med en passande ram. Det ger den där extra lyxiga och stilrena känslan. 

Var passar det bäst?

Det bästa med en egen fototavla är ju att det är helt upp till dig. Vad väljer du för motiv? Vilken känsla ger den bilden dig? En bild från barnets första steg gör sig utmärkt i barnrummet. Lika självklart som en bild från julbaket gör sig underbar i köket!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD