The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
oktober 27, 2021

HUR DU SKAPAR EN PERFEKT TAVELVÄGG

Att skapa en tavelvägg kan till en början verka svårt, men det finns faktiskt inga rätt eller fel när det kommer till konsten i ditt hem. En klassisk tavelvägg kanske inte faller dig i smaken. Eller så ger inte en modern tavelvägg dig den rätta känslan. Vi rekommenderar dig att alltid gå på magkänslan och vill ge dig några enkla tips för att komma igång.

 

tavelväggBild: @opdepost, Poster: The Stars Above

 

1. Det första du behöver tänka på innan du börjar är bestämma vilken stil du vill att din tavelvägg ska ha. Hur stor ska den vara? Hur många tavlor ska få plats? Ska den kännas luftig eller kompakt? Ett tips kan vara att måtta upp ramstorlekarna med hjälp av tejp på väggen, alternativt skissa upp väggen på ett papper för att få den rätta känslan.

2. När du väl har bestämt vilken stil du vill ha så är det dags att välja konst och posters. För att skapa en enhetlighet så rekommenderar vi att välja mellan två till tre färgkombinationer. Vill du däremot skapa en mer galen vägg så rekommenderar vi att i alla fall ha ramarna i samma färg, alternativt samma modell. Ett tips för att få mer liv i din vägg är att välja konst och ramar i olika storlekar, det gör ett levande intryck.

3. När du har fått hem tavlorna så är det därefter dags att börja mäta upp. En viktig detalj för att få ett så rent intryck som möjligt är att använda ett vattenpass för att få tavlorna raka. En sne tavla kan förstöra en hel vägg, så ha ett vattenpass tillgängligt.

4. Slutligen så är det bara att börja hamra upp. Et voilà!

 

tavelvägg

Poster: Continuous Line

 

Är du sugen på mer inspiration? På vårt Pinterest-konto hittar du flera tavelväggar att inspireras av, eller varför inte följa oss på Instagram för daglig inspiration.

 

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD