The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
januari 5, 2022

POSTERS

Allt började med en idé till en tavla. Något man kan hänga upp på vägen och alltid ta del av. Det tillför något extra till hemmet och är ett kul sätt att tillföra personlighet till sin inredning. Posters är ett prisvärt och miljövänligt sätt att lyfta sitt boende på. Hos oss hittar du posters i många olika designer, stilar, storlekar och modeller. Vilken är din favorit av alla?

 

birth posters

Bilder av: @claudiaisabell_ och @caroolanelord

 

Personlig Födelsetavla

Originalet. Den första av sitt slag. Det var med den här det började. En tanke om att alltid kunna minnas hur litet ens barn var när det föddes. Att alltid kunna leva kvar i det ögonblicket. När allt förändrades. Konstverket är unikt och i skala 1:1 av barnets storlek vid födseln. Den går att få i flera olika utföranden och storlekar. För den lite större familjen finns möjligheten att få Personlig Födelsetavla med tre barn i en och samma illustration. Den här idén blev framgångsrik och fler posters skulle komma!

 

the stars above

Bilder av: @lifeatrosies och @julievanhuffel

 

The Stars Above

Visst är det något magiskt med stjärnhimlen? Den känns så nära även om den är ofantligt långt bort. Ett gammalt talesätt när något speciellt har hänt är att det var ”skrivet i stjärnorna”. Kanske stämmer det – och isåfall – hur såg stjärnhimlen ut under just den stunden? Det kan du föreviga med The Stars Above som visar exakt detta! Av alla våra posters är The Star Above den mest mystiska och magiska. Vi älskar den!

 

photo posters

Bilder av: @rowan_indiana och @ohmama.mila

 

The Photo Posters

Alla har vi våra favoritbilder. Tagna vid precis det rätta ögonblicket. Ofta sparar vi dem i telefonen eller på datorn och låter de ligga där. Varför inte låta alla ta del av dina fantastiska stunder? Många tror att det är svårt att behöva skriva ut bilder och krångla. ”En ram ska man ha också. Nej, då får det lika gärna vara”, tänker man. Men det är faktiskt jättelätt att göra det genom oss. Ladda upp din favoritbild i vårat skapa-verktyg och välj bland flera alternativ. Allt är helt efter dina önskemål, så att dina bilder kan bli fantastiska posters att hänga upp i hemmet!

name posters

Bilder av: @raisingmybees och @ry_crockett

 

The Name Poster

Kärt barn har många namn. Namnet är en av de första gåvorna man får. Ens namn är något man bär med sig hela livet. Våra posters är väldigt personliga. The Name Poster är inget undantag. Låt ditt barn äga sitt namn och samtidigt kan alla ta del av det. Häng upp det med en posterhängare för en minimalistiskt elegant stil. Eller köp till en av alla våra ramar.

 

bokstavstavla

Bilder av: @always.elliot_ och @becca.bryce

 

The Letter Posters

Som en namntavla. Fast i ett ”kortare” format! Det räcker med en ynka bokstav för att alla ska förstå vad den betyder. The Letter Poster är en stilren bokstavstavla som går att få efter dina egna önskemål. Välj ditt barns favoritbokstav eller varför inte initialer? Vi har posters för alla!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD