The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
januari 14, 2022

PRESENT TILL NYBLIVNA FÖRÄLDRAR

Känner du några som precis blivit föräldrar? Kanske är det för första gången eller så har de redan barn sedan tidigare. Oavsett så vill man väl gratta de till lyckan och möjligen ge något fint. Något som både de och nytillskottet i familjen kan ha nytta av. Det är en stor stund som borde firas. Därför har vi samlat våra tips på härliga present till nyblivna föräldrar!

Posters – perfekt present till nyblivna föräldrar

En personlig och unik poster som påminner om ens nyfödda barn är väl magiskt? Det är ett enkelt sätt att piffa upp hemmet på, och något som alltid får en att minnas den där fantastiska stunden. Vi erbjuder många olika varianter, egentligen är det bara att välja fritt efter det man själv tycker är fint. En present till nyblivna föräldrar kan vara svårt ibland. De har ju precis fått den finaste och gåvor, hur ska man kunna slå det? Det blir nog svårt, men en personlig poster kommer nära!

The Stars Above

Postern The Stars Above har något magiskt över sig. Precis som stjärnhimlen också har. Den visar nämligen hur stjärnhimlen såg ut vid en speciell plats vid en speciell tidpunkt. Tänk er att få en poster med hur stjärnorna stod under tidpunkten då ens barn föddes? Det låter helt magiskt enligt oss på Personlig Födelsetavla. Ställ in tid och plats själv, så sköter vi resten. Slutför det unika konstverket med en passande ram. Visste ni att vi erbjuder såna också? De är verkligen pricken över i:et!

Present till nyblivna föräldrar

Bild av: @lifeatrosies and @julievanhuffel

The Name Poster 

Barnrummet ska självklart inredas så småningom. Varför inte hjälpa de nyblivna föräldrarna lite på traven? Vi vet exakt vad som behövs på väggen för att göra rummet lite mer personligt. En Name Poster! Förutsatt att barnet faktiskt har fått ett namn såklart. Det går givetvis att beställa en The Name Poster ändå. Man kan hoppas att föräldrarna väljer samma namn som du själv valt på postern. Eller kanske som ett försök att sälja in sitt favoritnamn lite smidigt? Oavsett så är The Name Poster en väldigt kul present till nyblivna föräldrar.

Presenter till nyblivna föräldrar

Bild av: @aysetezelhay

Bra present till nyblivna föräldrar? Ett presentkort!

Ibland blir det bara för mycket, och alldeles för svårt att välja. Beslutsångesten kickar in och man har inte en aning. Kanske rinner allt bara ut i sanden? Så illa blir det inte. Varför inte satsa på ett säkert kort. Vi pratar självklart om presentkortet. En ultimat present till nyblivna föräldrar. Du själv får välja summan. Alla vinner på presentkortet. Du kan ge bort en fin gåva, och föräldrarna kan i lugn och ro välja vad de vill ha. Kanske låter de presentkortet vila en stund medan de tar hand om nytillskottet i familjen? Inga problem. Använd det när lusten faller på!

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD