The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
november 11, 2021

TERRAKOTTA BARNRUM

Terrakotta barnrum kan aldrig blir omoderna. Färgen är både jordnära och lugn, men samtidigt känns den varm med hög mysfaktor. Därför är det perfekt med ett terrakotta barnrum, oavsett vilken inredningsstil du har.

 

terracotta

Bilder av: @_amina_bas och @palm.and.milk.lifestyle

 

Terrakotta barnrum för bebisen

Att inreda ett rum till en bebis kan kännas svårt, då den nya lilla älsklingen inte kan bestämma själv än. Men ett bra tips är att tänka “mysigt”. Mycket mjuka material, kuddar, filtar och gosedjur. Gör rummet mer personligt med en Namntavla i terrakotta, som kan sitta över bebisens säng, så alla vet vem som ligger där och sover så sött. Matcha med gröna växter i fina terrakotta krukor.

 

terrakotta barnrum

Bilder av: @our.peachy.days

 

Terrakotta barnrum för det lite äldre barnet

Att inreda ett rum till ett äldre barn är lite lättare. Här kan du låta barnet bestämma själv och få låta sin egen kreativitet flöda. För att få in färg i rummet är det perfekt med en tavelvägg, så slipper du måla hela rummet i terrakotta. Fyll den med en födelsetavla, en stjärntavla, en bokstavstavla och en namntavla i terrakotta för att skapa värme och lekfullhet. Glöm heller inte bort massor med leksaker, gosedjur och varför inte en pysselhörna. Det är även bra med mycket förvaring, så alla leksaker har sin plats när vi ska lära våra små hur viktigt det är att städa och sortera.

Är du sugen på mer inspiration? Då finns vårt Pinterest-konto där du hittar massa att inspireras av, eller varför inte följa oss på Instagram för daglig inspiration.

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD