The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
januari 24, 2022

BARNMÖBLER – ATT TÄNKA PÅ

Ett barnrum ska sprudla av glädje och fantasi. Det ska vara en trygg plats där barnen får känna sig hemma och kan vara sig själva fullt ut. Rummet ger också möjligheten till att kliva lite utanför sin låda när det gäller inredning. Här finns inga gränser och inga rätt när det gäller färger eller fel när det gäller former. Likadant är det när det gäller barnmöbler. Var hade man placerat en rutschkana i hemmet om inte i barnens rum?

Barnmöbler

Pictures by: @weretheaustrias and @lacesandlumber

 

Barnmöbler för stora och små

Ett bra första steg är att tänka på vad barnet tycker om, ett genomgående tema i rummet gör det lättare och roligare att inreda. En favoritfärg är alltid lätt att utgå från. Tänk ett rum som sprudlar av värmande orange, eller en skön grön färg? Wow! Eller ett djungeltema med barnmöbler i form av lianer och kryptunnlar. Barn växer hela tiden och då är det viktigt att låta inredningen växa ikapp med dem. Det är viktigt att välja möbler i rätt storlek för sitt barn. Det ska vara lätt att kunna sitta ner och rita, krypa runt utan att slå sig, och att kunna rota bland leksakerna själva.

Möbler till barnrumPictures by: @bethanygladden and @tinylandus

 

Välja säng

De allra minsta barnen sover oftast i en spjälsäng. Den skyddar ditt barn från att ramla ur sängen eller att springa iväg på egna nattliga äventyr. Att säga hejdå till spjälsängen är ett stort steg. Vissa gör det efter 15 månader, andra inte förrän efter 3 års ålder. Här finns det inga rätt eller fel. Mycket beror på ditt barns kroppsliga färdigheter, plötsligt har din lille lärt sig hur man tar sig ur spjälsängen på egen hand. Ett tips för större barn kan vara att sova i loftsäng, tänk så mycket yta som sparas? Flera kvadratmeter att förvara leksaker och pyssel, eller varför inte bygga en koja under loftsängen?

 

Barnmöbler som förvarar

Förvaring i barnrum kan man aldrig få nog av. Alla leksaker och grejer behöver ju ett litet hem. Har du ett barn som älskar att städa? Grattis till di isåfall! Det kan vara en sak som är svår att få sitt barn att göra på egen hand. Om man vet var alla saker hör hemma blir det roligare och lättare att städa! Förvaring behöver inte vara tråkigt. Det kan vara värdefullt att satsa på förvaring med flera syften. Antingen en pall som både går att sitta på och förvara saker i, eller en garderob med dörrar som också går att måla på? Fantasin har inga gränser!

Möbler barnumPictures by: @avarakoti and @emmaalgerod

 

Posters som matchar barnmöbler

Personlig Födelsetavla började vi med att göra posters. Vi startade med originalet Personlig Födelsetavla, en illustration i skala 1:1 av ditt barns storlek vid födseln. En tanke om att alltid kunna minnas hur litet det var vid ett av livets största ögonblick. Eftersom våra posters går att få personliga så är de ett perfekt komplement till barnmöbler. Det kan också vara en perfekt gåva att ge bort på till exempel en babyshower? Slutför ditt mästerverk med att köpa till en elegant ram för att då kunna ha konstverket i barnrummet under flera år.

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD