BLACK WEEK REA – 20% PÅ ALLA ORDRAR!

Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
september 7, 2021

HEMMA HOS EVELINA OCH GUSTAV WESTMAN

Hemma hos Evelina och Gustav Westman är September en viktig månad för grundarna av Personlig Födelsetavla. Det var nämligen då de blev ett par, i September 2011. Två år senare, i September 2013 grundade de Personlig Födelsetavla och gick från att bara vara ett par till att också bli kollegor. För att fira 10 år av kärlek och 8 år av personliga posters bjuder vi nu in er till deras hem, så att ni alla kan bli inspirerade av deras minimalistiska och skandinaviska inredningsstil.

 

I September förra året började Evelina och Gustav att renovera sitt nya hem i Stockholm. Golven i huset är i mörkt trä och väggarna i ljusa toner. Båda två har ett stort intresse för inredning och design, vilket verkligen lyser igenom i deras hem och inredningsstil.

“Vi har alltid gillat stilren inredning med naturnära toner. Det har även inspirerat oss i vårt arbete med Personlig Födelsetavla och våra andra personliga posters, som alla är i Skandinavisk stil” säger Evelina.

 

hemma hos

“Vi ville att Personlig Födelsetavla skulle kännas lika självklar i barnrummet som i vardagsrummet. Det ska vara en stilren och modern inredningsdetalj, ett konstverk och det mest värdefulla minnet i samma tavla” förklarar Gustav.

I barnrummet hittar man en tavelvägg med både födelsetavlan, stjärnkartan och bokstavstavlan. Ramarna matchar golvet och den beiga bakgrundsfärgen är nästan identisk med väggfärgen.

 

hemma hos evelina och gustav

När Personlig Födelsetavla grundades fanns tavlan i en illustration med beige bakgrund, men nu 8 år senare går den att få i 9 olika färger och 16 olika illustrationer. Den går även att få som syskontavla i form av en duotavla och en triotavla.

För den som redan har en födelsetavla hemma och vill bygga vidare på sin tavelvägg finns även en stjärntavla i samma färger, så att de lätt kan matcha. Eller varför inte en bokstavstavla som även den passar fint ihop med en födelsetavla och en stjärntavla.

Vill du veta mer om Gustav och Evelinas historia? Läs här. Eller besök vår Instagram för mer inspiration.

november 26, 2021

KLÄ JULGRANEN – TIPS OCH TRICKS

november 11, 2021

DELAT BARNRUM – INREDNINGSTIPS

november 11, 2021

TERRAKOTTA BARNRUM

november 10, 2021

NAMNTAVLA – UPPTÄCK VÅRT SENASTE TILLSKOTT

november 1, 2021

FARS DAG-PRESENT

oktober 27, 2021

HUR DU SKAPAR EN PERFEKT TAVELVÄGG

oktober 13, 2021

BARNTAVLOR SOM PASSAR I ALLA RUM

oktober 13, 2021

ROSA BARNRUM I FEM STEG

oktober 12, 2021

TAVELRAM – HUR DU INREDER MED VÅRA RAMAR

september 23, 2021

BARNRUM – SKANDINAVISKT VS BOHEMISKT