BLACK WEEK REA – 20% PÅ ALLA ORDRAR!

Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
september 2, 2021

PERSONLIGA DOPPRESENTER

Födelsetavla, Stjärnkarta och Bokstavstavla – 3 personliga doppresenter som verkligen uppskattas, och som mottagaren kommer att minnas för alltid.

 

Har du svårt att bestämma dig för vilken doppresent du ska köpa till din bästa vän, släkting eller kollega? Då har vi svaret på din fråga. I vår guide hittar du personliga doppresenter som får föräldrarna att minnas den viktigaste stunden i deras liv – nämligen deras barns födelse.

 

Stjärnkarta

personliga doppresenter

@nataliadenboer @schiehuisje @jenny8carrots

Vår stjärnkarta visar hur stjärnhimeln stod under en specifik tidspunkt. Skapa en stjärnkarta över dagen som barnet föddes, dopdagen, eller när föräldrarna fick reda på att de skulle bli föräldrar. Vår stjärnkarta går att få i flera färger och modeller vilket gör att den passar lika bra i barnrum som i övriga delar av hemmet. Den går dessutom att beställa i 3 olika storlekar 30x40cm, 50x70cm, och 70x100cm.

SKAPA DIN STJÄRNTAVLA HÄR

 

Födelsetavla

personliga doppresenter

@berenice_fy @jlcouture @irini.rpt

Orginalet sedan 2013 och vår mest populära doppresent. Vår födelsetavla visar barnets verkliga födelselängd och som tillsammans med namn, vikt och födelseort skapar en komplett och personlig dopgåva. Födelsetavlan är en stilren och personlig doppresent som passar i alla hem och som får föräldrarna att minnas hur små deras barn en gång var.

Vår födelsetavla kommer i storleken 50×70 cm och går att beställa i 12 olika färger för att enkelt matcha alla olika inredningsstilar och färger i hemmet.

SKAPA DIN FÖDELSETAVLA HÄR

 

Bokstavstavla

personliga doppresenter

@thedailymark_ @themckeens @thefeelingsneutral_

Vår bokstavstavla är en stilren dekor till barnrummet och ett bra komplement till både en födelsetavla och en stjärnkarta. Genom att använda barnets första bokstav så kan du skapa en personlig doppresent som kommer hålla år efter år. Eller varför inte ge en bokstavstavla till hela familjen med första bokstaven i deras efternamn?

Bokstavstavlan finns i storlekarna 30x40cm, och 50x70cm.

SKAPA DIN BOKSTAVSTAVLA HÄR

 

Presentkort

Det inte alltid lätt att hålla reda på all information som födelsedatum, längd, och vikt. Men du kan vara lugn! När och om minnet sviker så finns våra presentkort som räddare i nöden och går att få i valfria belopp vilket gör att det passar allas plånböcker.

SKAPA PRESENTKORT HÄR

november 26, 2021

KLÄ JULGRANEN – TIPS OCH TRICKS

november 11, 2021

DELAT BARNRUM – INREDNINGSTIPS

november 11, 2021

TERRAKOTTA BARNRUM

november 10, 2021

NAMNTAVLA – UPPTÄCK VÅRT SENASTE TILLSKOTT

november 1, 2021

FARS DAG-PRESENT

oktober 27, 2021

HUR DU SKAPAR EN PERFEKT TAVELVÄGG

oktober 13, 2021

BARNTAVLOR SOM PASSAR I ALLA RUM

oktober 13, 2021

ROSA BARNRUM I FEM STEG

oktober 12, 2021

TAVELRAM – HUR DU INREDER MED VÅRA RAMAR

september 23, 2021

BARNRUM – SKANDINAVISKT VS BOHEMISKT