The Birth Poster
Alltid fri frakt Tusentals nöjda kunder Originalet sedan 2013
SEK
oktober 13, 2021

ROSA BARNRUM I FEM STEG

rosa barnrum

Pictures by: @sarajoutedelavie and @lauraloves_x_

 

Är du sugen på att skapa ett rosa barnrum? Vi har gjort en fem stegs guide som ska hjälpa dig att komma igång.

 

1. Innan du börjar skapa ett rosa barnrum så är det viktigt att välja om du vill jobba med den rosa färgen på väggarna eller bara som accentfärg. Vad du än väljer så kommer helhetsintrycket andas den rosa tonen och du kan justera hur mycket färgen ska ta plats i rummet (se bild ett och två).

2. Efter att väggfärgen är satt så är det alltid bra att blanda upp det rosa med andra accentfärger som vitt, beiget och grått. Som ett resultat av det så får du en helhet som gör att barnrummet känns genomtänkt och proffsgjort. Accentfärgen kan finnas på exempelvis kuddar, filtar, mattor, tavlor, etc.

3. Viktigt är att inte glömma att det är ett barnrum, så var inte rädd att gå crazy med detaljerna för att skapa ett lekfullt rum. Du kan använda vimplar, härliga gosedjur eller rada upp favoritböckerna på boklister. Är rummet litet så är en spegel ett perfekt trick för att få rummet att se större ut.

4. Sedan är det dags att börja piffa och då tycker vi att du ska addera grönska. Använd gröna växter i fönstet, på golvet eller varför inte hängandes från taket, men tänk alltid på att det ska vara ett barnvänligt alternativ.

5. Att addera en rosa tavla till barnrummet fungerar lika bra till rosa som vita väggar. Vi på Personlig Födelsetavla har nyligen lanserat en ny mörkrosa bakgrundsfärg till våra personliga tavlor. Färgen går att addera till alla våra  födelsetavlor, bokstavstavlor och stjärntavlor.

 

barnrum rosa

Picture by: @lullabylilyx

 

Fram till och med Söndag den 17 oktober så skänker vi på Personlig Födelsetavla 20% av varje såld rosa tavla till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Skapa din rosa tavla här och hitta mer inspiration till ditt barnrum på vår Instagram och Pinterest.

mars 18, 2022

6 TIPS PÅ TÅRTA TILL BABYSHOWERN

mars 14, 2022

BARNTAVLOR OCH POSTERS FÖR BARNRUM

mars 4, 2022

TALITHA HOOGENDOORN: ”Viktigast av allt: Jag är JAG.”

mars 4, 2022

TRINA CARY: ”Världen kan bli en otroligt fin plats”

mars 4, 2022

ALANA RENE: ”Alla förtjänar samma rättigheter”

mars 2, 2022

PERSONLIG FÖDELSETAVLA HORIZONTAL

mars 1, 2022

INREDNING TILL FLICKRUM

februari 17, 2022

THE LEATHER POSTER

februari 14, 2022

MATTA TILL BARNRUM

februari 10, 2022

PRESENT TILL NYFÖDD